Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie

Citeşte horoscopul săptămânal 6 – 12 iunie şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

5372 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie BERBEC

Astrele îţi favorizează starea de spirit în această săptămână şi te simţi în forţă pentru provocările impuse de locul de muncă. Pregăteşte-te, căci ai proiecte de predat, ultime detalii de pus la punct şi organizarea unui eveniment pretenţios. Ai grijă cu cheltuielile totuşi şi nu împrumuta bani. Vinerea asta ai o cină importantă de familie. Vei primi un anunţ sau o veste mare.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie TAUR

Sănătatea ta cam scârţâie, dar nu este nimic îngijorător. Totul se rezolvă cu o zi liberă sau un somn odihnitor. Miercuri şi joi vei avea parte de linişte la birou, dar colegii te cam deranjează cu anumite comentarii neadecvate. Nu pune la suflet! Vineri petreci timp alături de partener, iar nativii burlaci pot întâlni o persoană deosebită la sfârşitul săptămânii. Astrele sunt de partea dragostei în această săptămână!

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie GEMENI

Ce nu te omoară, te face mai puternic. Te-ai simţit rău zilele trecute, dar de luni iei taurul de coarne şi eşti plin de energie. Marţi o să fii destul de agitat, ai multe sarcini de rezolvat. Joi şi vineri lucrurile se relaxează şi s-ar putea ivi oportunităţi de câştiguri financiare. Nu le rata. Weekendul îl rezervi pentru familie şi bine faci. Părinţii tăi abia şteaptă să te vadă, iar nişte rude îndepărtate vă fac o vizită neaşteptată.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie RAC

Răceala se ţine scai de tine, chiar dacă zilele sunt călduroase. Poate este momentul să te duci la medic şi să urmezi tratamentul întocmai. Mijlocul săptămânii anunţă diverse sarcini pe la birou, dar nimic din ce nu poţi rezolva. Vineri îţi iei o zi liberă şi alegi să îţi petreci sfârşitul de săptămână alături de partener într-o escapadă romantică.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie LEU

Eşti tensionat săptămâna aceasta şi aparent, chiar şi cea mai mică greşeală te scoate din sărite. Este cazul să te apuci de nişte cursuri, cu care să îţi ocupi timpul şi să îţi canalizezi energia într-o direcţie pozitivă. Miercuri te simţi o idee mai bine, iar joi şi vineri atingi nivele alarmante de nervi. Ai grijă pe cine îţi verşi oful. Duminică profită de timpul tău liber şi relaxează-te.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie FECIOARĂ

Ai impresia că poţi face totul în timpul util, dar nu este aşa. Ai lăsat totul pe ultima sută de metri, iar săptămâna asta trebuie să rezolvi tot ce ai omis până acum. Nu mai lăsa pe mâine ce poţi face azi. Este timpul să te mobilizezi. La birou, miercuri, joi şi vineri eşti în priză, dar ai grijă la detalii! Csă nu ratezi ceva important şi să fie nevoie să o iei de la zero. Sfârşitul de săptămână te prinde în plasa iubirii, iar partenerul tău te surpinde în cele mai frumoase moduri.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie BALANŢĂ

Activitatea profesională vă dă bătai de cap, dar sigur o să găsiţi mijloacele prin care să vă puneţi ideile în practică. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă, dacă este vorba să faceţi investiţii pentru că nu este momentul potrivit. O veche prietenie se poate transforma într-o dezamăgire, dacă nu îi oferiţi atenţie în această perioadă. Încercaţi să nu vă lăsaţi copleşit de efectele stresului.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie SCORPION

Începutul săptămânii te găseşte destul de trist, dar este doar o fază trecătoare. Nu te gândi prea mult la indispoziţia asta şi fă ceva ce îţi place. Daţi dovadă de multă diplomaţie în această perioadă la serviciu. Evitaţi confruntările cu şeful şi colegii, pentru că s-ar putea să priviţi lucrurile greşit. O persoană pe care aţi cunoscut-o recent se va dovedi mai mult decât prietenul sau prietena de weekend. 

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie SĂGETĂTOR

Vei fi plin de energie şi dinamism în această săptămână, aşa că trebuie să fii atent la micile accidente cauzate de neatenţie. Această energie îţi va prinde bine la locul de muncă, unde vei fi destul de solicitat. Este indicat să fii atent şi să nu laşi energia să îţi acapareze raţiunea. Încearcă să petreci timpul liber alături de partener, întrucât aveţi numai de câştigat pe plan sentimental. Relaţia se va închega şi mai mult, iar viaţa intimă va fi pe măsură.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie CAPRICORN

Eşti destul de pretenţios zilele astea, aşa că nu ar fi rău să mai laşi de la tine uneori, mai ales dacă vrei să te simţi bine. La muncă vei fi destul de solicitat săptămâna asta, aşa că trebuie să fii atent cum vei rezolva toate sarcinile în timp util. Este o săptămână bună pentru a-ţi închega viaţa amoroasă, sau pentru a o începe, dacă eşti singur. Astrele favorizează comunicarea în cuplu, iar dragostea nu va întârzia să apară.

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie VĂRSĂTOR

Nu ai nicio problemă de sănătate, însă, nu te simţi bine în pielea ta. Împacă-te cu tine însuţi pentru a putea merge mai departe. Şi la muncă ai parte de câteva neînţelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanţa profesională nu ţine neapărat de relaţiile cu cei din jur, dar acestea îţi afectează capacitatea de gândi limpede, aşa că e indicat să lămureşti situaţia. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend. 

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie PEŞTI

Vei fi uşor criticat de către cei din jurul tău, dar asta doar pentru că ei vor să te ajute să devii o persoană mai bună. Nu uita, orice critică este constructivă. Înarmează-te cu răbdare şi calm pentru a putea trece de săptămâna asta. Ar cam trebuie să le faci o vizită părinţilor tăi, pentru că i-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu ar fi rău nici să programezi o ieşire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Ai nevoie şi de relaxare după o săptămână nebună la muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici