Hugh Jackman a cântat în dialect mandarin în emisiunea lui Jay Leno - VIDEO

Hugh Jackman a demonstrat încă o dată că este un dansator şi un cântăreţ talentat, actorul australian cântând în dialect mandarin şi dansând cu o femeie din public, în timpul emisiunii "The Tonight Show", prezentată de Jay Leno, informează mirror.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman a cântat în dialect mandarin în emisiunea lui Jay Leno - VIDEO

Hugh Jackman a cântat în dialect mandarin în emisiunea lui Jay Leno (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul australian i-a mărturisit gazdei sale că a învăţat acel cântec în dialectul mandarin, în timpul filmărilor pe care le-a încheiat recent în Shanghai (China).

Deşi a recunoscut că nu vorbeşte dialectul mandarin, Hugh Jackman a învăţat pe de rost acel cântec popular chinezesc, pe care a trebuit să îl interpreteze în film. În timpul emisiunii lui Jay Leno, actorul australian a surprins din nou audienţa, invitând la dans o spectatoare din public şi dansând cu aceasta.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008).

Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replică lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă", iar în 2009 a prezentat gala premiilor Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici