Hugh Jackman, într-un musical inspirat din viaţa unui artist de circ

Actorul australian Hugh Jackman va interpreta rolul artistului de circ american P.T. Barnum în pelicula "The Greatest Showman on Earth", un musical modern, produs de compania Twentieth Century Fox, informează variety.com.

99 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman, într-un musical inspirat din viaţa unui artist de circ

Hugh Jackman, într-un musical inspirat din viaţa unui artist de circ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul va fi scris de Jenny Bicks, scenarista serialului "Totul despre sex", iar producătorii acestui proiect sunt Laurence Mark, Hugh Jackman şi John Palermo, partenerul său din compania Seed.

Cineaştii au colaborat deja la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar, din luna februarie, prezentată de Hugh Jackman şi produsă de Laurence Mark, iar Jenny Bicks a făcut parte din echipa scenariştilor nominalizată la premiile Emmy.

Hugh Jackman va interpreta rolul artistului de circ cu o înclinaţie deosebită pentru farsele pe care le juca publicului american, extrem de naiv în acea epocă. Povestea filmului va urmări înfiinţarea circului care îl va face milionar şi celebru, dar şi pasiunea pentru cântăreaţa Jenny Lind, căreia i se spunea Swedish Nightingale.

Acest proiect va beneficia de o coloană sonoră modernă, iar compania Fox negociază în prezent cu artistul britanic Mika pentru a scrie muzica şi versurile.

Musicalul va urma tradiţia hollywoodiană, potrivit căreia anumite proiecte erau scrise de autorii lor care se gândeau la anumiţi actori. Rolul cântăreţei Jenny Lind a fost scris special pentru Anne Hathaway, care a colaborat deja cu Hugh Jackman, în numărul de deschidere a galei Oscarurilor.

Hugh Jackman, deja câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", doreşte să joace în mai multe musicaluri pentru marele ecran, pe care intenţionează să le producă alături de John Palermo, cu ajutorul companiei Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici