Hugh Jackman trece de la filmele cu mutanţi la cele cu fantome

Actorul australian Hugh Jackman, starul filmului "X-Men de la Origini: Wolverine", recent lansat pe marile ecrane, va juca într-o nouă peliculă, "Ghostopolis", produsă de studiourile Walt Disney şi inspirată dintr-un roman de benzi semnat de Doug TenNapel, relatează Reuters.

42 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman trece de la filmele cu mutanţi la cele cu fantome

Hugh Jackman trece de la filmele cu mutanţi la cele cu fantome (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Povestea filmului se bazează pe întâmplările trăite de un bărbat care lucrează pentru agenţia guvernamentală Supernatural Immigration Task Force. Sarcina lui este să trimită înapoi în Ghostopolis fantomele care au scăpat pe Pământ. Atunci când un băiat viu este trimis, din greşeală, pe lumea cealaltă, agentul interpretat de Hugh Jackman se va asocia cu o femeie-fantomă, pentru a remedia această eroare şi a-l aduce pe băiat înapoi pe Pământ.

Hugh Jackman va fi şi producătorul acestui film, prin intermediul companiei sale, Seed Productions. Până în prezent nu au fost desemnaţi regizorul şi scenaristul acestui proiect cinematografic.

Romanele de benzi desenate scrise de Doug TedNapel sunt foarte apreciate de marile studiouri, aproape toate dintre acestea fiind deja achiziţionate pentru a fi transformate în lungmetraje de succes. Povestea "Tommysaurus Rex", scrisă de TedNapel, a fost achiziţionată de studiourile Universal, "Creature Tech" - de New Regency, iar "Monster Zoo" - de Paramount.

Seed Productions are în vedere realizarea în viitorul apropiat a mai multor proiecte inspirate din romanele de benzi desenate, printre care se numără şi o adaptare a poveştii "Nowhere Man", ale cărei drepturi sunt deţinute de editura Virgin Comics.

Hugh Jackman, în vârstă de 40 de ani, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). El a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia lui de pe Broadway şi a fost prezentatorul galei premiilor Oscar din 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici