Hugh Laurie, celebru pentru rolul din "Dr. House", va fi personaj negativ într-un remake al filmului "RoboCop"

Hugh Laurie a primit primul său rol major într-un lungmetraj după încheierea serialului TV "Dr. House", actorul britanic urmând să interpreteze un personaj negativ într-un remake al filmului SF "RoboCop" (1987).

342 afișări
Imaginea articolului Hugh Laurie, celebru pentru rolul din "Dr. House", va fi personaj negativ într-un remake al filmului "RoboCop"

Hugh Laurie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic a jucat rolul principal, cel al medicului Gregory House, în serialul de televiziune "Dr. House", care s-a încheiat luna trecută, după cel de-al optulea sezon.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, Hugh Laurie va juca în noul remake rolul patronului malefic al grupului de firme Omnicorp, compania care îl creează pe RoboCop.

Joel Kinnaman va juca rolul principal, cel al unui poliţist care este salvat de la moarte şi transformat într-un ofiţer de poliţie pe jumătate robotizat. Filmul va fi regizat de Jose Padilha.

Din distribuţia acestei pelicule fac parte alte două nume majore de la Hollywood: Gary Oldman şi Samuel L. Jackson.

Filmul original a fost regizat de Paul Verhoeven şi l-a avut ca protagonist pe Peter Weller.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum "Raţiune şi simţire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociaţiei criticilor de televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici