Hulk Hogan s-a căsătorit

Fostul luptător de wrestling Hulk Hogan s-a căsătorit cu iubita sa, Jennifer McDaniels, în cadrul unei ceremonii intime, oficiată marţi, pe o plajă din Florida, informează popeater.com.

39 afișări
Imaginea articolului Hulk Hogan s-a căsătorit

Hulk Hogan s-a căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, ceremonia, care a avut loc la asfinţit, în oraşul Clearwater din Florida, nu a fost lipsită de incidente. În timp ce cuplul schimba jurămintele de credinţă, un angajat al fostului mare luptător de wrestling a fost implicat într-o altercaţie cu un paparazzo care încerca să îi fotografieze pe miri.

Cei doi au început să se bată, chiar la mijlocul ceremoniei, iar invitaţii au chemat poliţia. După sosirea ofiţerilor de poliţie, spiritele s-au calmat. Hulk Hogan nu a depus plângere şi nimeni nu a fost arestat. Ceremonia a fost reluată la scurt timp după încheierea incidentului, iar fostul luptător şi iubita lui s-au căsătorit.

Potrivit unor apropiaţi ai starului american, citaţi de radaronline.com, Hulk Hogan, care a trecut printr-un divorţ intens mediatizat în urmă cu câţiva ani, i-a cerut actualei sale partenere de viaţă să semneze un contract prenupţial.

Hulk Hogan, al cărui nume real este Terry Bollea, şi prima lui soţie, Linda Bollea, s-au căsătorit în 1984 şi au divorţat în 2007. Ei au împreună doi copii - Nick şi Brooke -, alături de care au apărut în reality show-ul "Hogan Knows Best", difuzat de postul de televiziune VH1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici