Ilknur Pintilie a născut o fetiţă

Ilknur Pintilie, cea care aduce telespectatorilor Ştirilor Pro TV informaţii despre evenimentele petrecute la malul mării, a născut o fetiţă, care a primit numele Anais, potrivit unui comunicat.

2882 afișări
Imaginea articolului Ilknur Pintilie a născut o fetiţă

Ilknur Pintilie a născut o fetiţă

Fetiţa corespondentului Ştirilor Pro TV de la Constanţa s-a născut în 10 septembrie şi a avut la naştere 3,160 kg şi 50 de cm.

Anais, aşa cum au numit-o părinţii ei, a fost adusă pe lume de medicul Valentin Peteanu, prin cezariană.

"Ceea ce simt este extraordinar", a spus Ilknur. "Este un copil foarte mâncăcios, vesel şi până acum a dormit fără probleme", a precizat corespondentul Ştirilor Pro TV. "Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi descurca atât de bine cu primul meu copil. Din prima clipă în care am început să o îngrijesc am avut impresia că le ştiu dintotdeauna pe toate. Mama mea mă ajută şi a rămas foarte surprinsă, probabil că îşi imagina că voi fi stângace", a mai spus Ilknur.

Anais îşi va petrece primii ani din viaţă într-o cameră decorată cu personaje din desene animate, pe care Ilknur a pregătit-o încă de când era în luna a cincea de sarcină. "Ne-am pregătit cu tot ce trebuie. Mai aveam puţin şi-i cumpăram lucruri şi pentru majorat", a mai spus, amuzată, Ilknur Pintilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici