Imagini cu întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani

Autorităţile au deschis, vineri după-amiază, în jurul orei 15.30, poarta reşedinţei de la Izvorani, unde locuieşte Irinel Columbeanu, pentru a o lua pe fiica sa şi a o încredinţa Monicăi Columbeanu, potrivit unei hotărâri judecătoreşti învestită cu titlu executoriu.

1291 afișări
Imaginea articolului Imagini cu întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani

Imagini cu întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Imaginile cu întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani obţinute de www.stirileprotv.ro sunt emoţionante.

Monica Columbeanu a aşteptat mai multe ore la poarta vilei din Izvorani să-i fie încredinţată fetiţa, la un moment dat autorităţile au intrat pentru a o lua pe Irina.

Iniţial, Irina urma să fie scoasă din curtea reşedinţei cu o ambulanţă, Irinel Columbeanu susţinând că aceasta are rubeolă. După ce medicii au examinat-o, însă, au constatat că fetiţa nu are această boală, astfel că a ieşit de pe proprietate de mână cu mama ei, amândouă zâmbind. La un moment dat mama şi-a luat în braţe fetiţa, ducând-o în maşină.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici