Imagini de la concertul Guns N' Roses în România

Guns N' Roses a susţinut, marţi, primul concert în România, care a început cu o întârziere de aproximativ două ore, timp în care cei circa 10.000 de fani adunaţi la eveniment au huiduit şi au fluierat nerăbdători.

502 afișări
Imaginea articolului Imagini de la concertul Guns N' Roses în România

Imagini de la concertul Guns N' Roses în România (Imagine: Petru Groza)

Show-ul trupei Guns N' Roses, programat iniţial pentru ora 20.30, a început la ora 22.00 cu un intro instrumental, artificii, fum şi jocuri de lumini, logoul formaţiei fiind prezentat pe un ecran de pe scenă.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA CONCERT

În deschiderea show-ului Guns N' Roses a cântat trupa canadiană Danko Jones. Programat iniţial pentru ora 19.00, acest concert a început în jurul orei 20.30 şi s-a încheiat în jurul orei 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici