Imagini de la nunta lui Miron Cozma şi a Marinelei Niţu, joi la "Happy Hour"

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Miron Cozma şi a Marinelei Niţu vor fi prezentate, joi, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, proaspăta soţie urmând să dea detalii despre fericitul eveniment la show-ul lui Cătălin Măruţă, informează postul de televiziune.

212 afișări
Imaginea articolului Imagini de la nunta lui Miron Cozma şi a Marinelei Niţu, joi la "Happy Hour"

Imagini de la nunta lui Miron Cozma şi a Marinelei Niţu, joi la "Happy Hour"

Show-ul lui Măruţă prezintă, joi, în exclusivitate imagini de la nunta celor doi, care a avut loc sâmbata trecută, la Biserica "Sfânta Treime" din Scheii Braşovului, în prezenţa rudelor apropiate, dar şi de la petrecerea care a urmat.

De pe Happylica, Marinela va vorbi despre cununia religioasă cu "Luceafărul Huilei", despre cum au sărbătorit acest eveniment şi de ce totul s-a întâmplat în mare secret, fără invitaţi sau prea multe rude.

După ani şi ani în care Marinela a stat departe de cel care i-a cucerit inima, weekend-ul trecut i-a devenit în sfârşit mireasă lui Cozma, iar acum cei doi îşi propun să trăiscă fericiţi până la adânci bătrâneţi. Relaţia dintre ei a fost una zbuciumată şi a continuat o perioadă chiar şi după ce Miron Cozma a ajuns în închisoare. După ce s-au despărţit, acesta a luat-o de soţie pe avocata Monica Ionescu, dar la un an şi câteva luni cei doi au divorţat.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici