Imagini din adolescenţă cu Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez - FOTO

Fotografii nemaivăzute până în prezent cu Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez, au apărut în presă.

2013 afișări
Imaginea articolului Imagini din adolescenţă cu Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez - FOTO

Imagini din adolescenţă cu Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez (Imagine: Hepta)

Fotografiile, realizate în perioada 2002-2003, îl arată pe tânărul de 25 de ani, pe numele său real Bean Paul Smart, cu părul oxigenat, scrie dailymail.co.uk.

Într-o altă imagine, iubitul lui Jennifer Lopez apare purtând un costum de Batman. Casper a absolvit liceul în 2005, în timp ce iubita sa a absolvit în 1987.

Casper Smart, care are o relaţie cu Jennifer Lopez din noiembrie 2011, este cu 18 ani mai tânăr decât aceasta. În prezent cei doi se află în turneu în SUA, alături de Enrique Iglesias.

În urmă cu o săptămână, Casper Smart a organizat o petrecere pentru iubita sa, la împlinirea vârstei de 43 de ani. Petrecerea a fost estimată la 110 milioane de dolari, iar tortul oferit vedetei a fost în formă de urs.

 În aprilie anul acesta, cântăreţul de salsa Marc Anthony, cu care Lopez s-a căsătorit în 2004, a cerut în mod oficial divorţul de aceasta, ei fiind despărţiţi din iulie anul trecut. Marc Anthony a invocat motivul "diferenţelor ireconciliabile" şi a solicitat custodie comună asupra gemenilor cuplului, Emme şi Max, în vârstă de patru ani.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, iar după o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), ea s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsnicie care a durat 10 luni. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici