Imagini greu de privit. Crocodili sunt ucişi în mod violent pentru poşete Louis Vuitton | VIDEO

Două ferme de crocodili din Vietnam, care furnizează materie primă pentru compania Louis Vuitton şi alte branduri de modă mari, sunt subiectul unei anchete PETA , care a publicat imagini cu animalele ucise violent pentru pielea lor, din care sunt fabricate poşete de lux, vândute în lumea întreagă.

10047 afișări
Imaginea articolului Imagini greu de privit. Crocodili sunt ucişi în mod violent pentru poşete Louis Vuitton | VIDEO

Imagini greu de privit. Crocodili sunt ucişi în mod violent pentru poşete Louis Vuitton | VIDEO

Organizaţia pentru apărarea drepturilor animalelor PETA a expus în mai multe rânduri practicile crude din fermele de reptile din SUA şi Africa.

Noi imagini, de data aceasta de la ferme din Vietnam, au apărut pe site-ul organizaţiei. Două dintre aceste ferme furnizează materie primă pentru compania LVMH, care deţine brandul Louis Vuitton, şi pentru alte case de modă mari, potrivit unuia dintre proprietari.

Muncitorii electrocutează crocodilii apoi încearcă să îi omoare introducându-le vergele metalice prin coloana vertebrală, iar animalele tremură puternic. Mulţi crocodili sunt încă vii când li se scoate pielea, iar animalele sunt lăsate să sângereze până mor. Potrivit specialiştilor, aceştia pot să mai trăiască şi o oră după ce sunt tăiaţi.

La una dintre ferme sunt zeci de mii de crocodili şi sunt ucişi aproximativ 1.500 de exemplare la fiecare trei luni.

Crocodilii sunt ţinuţi aproximativ 15 luni în incinte din beton mult mai mici decât lungimea lor, după care sunt ucişi. La alte ferme, sunt ţinute mai multe exemplare în aceeaşi incintă, iar astfel apar cazurile de agresiune între crocodili, mulţi fiind răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici