IMAGINI IMPRESIONANTE: Gestul unui câine îi emoţionează pe oameni: nu şi-a părăsit partenera care a murit - VIDEO

Un câine a reuşit să impresioneze întreaga lume prin gestul pe care l-a făcut faţă de partenera sa. Imaginile cu cele două patrupede sunt înduioşătoare şi au reuşit să ajungă cunoscute la nivel mondial, fiind difuzate pe Youtube.

9396 afișări
Imaginea articolului IMAGINI IMPRESIONANTE: Gestul unui câine îi emoţionează pe oameni: nu şi-a părăsit partenera care a murit - VIDEO

IMAGINI IMPRESIONANTE: Gestul unui câine îi emoţionează pe oameni: nu şi-a părăsit partenera care a murit

Câinele este cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al omului, având totodată emoţii şi sentimente la fel ca şi noi. Lucrul acesta este demonstrat de un animal din Rusia, care a reuşit prin gestul său să atragă compasiunea şi totodată uimirea locuitorilor din zona Perm din Rusia, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Timp de şapte zile, un ciobănesc german nu a vrut să îşi părăsească partenera, lovită şi ucisă de un autovehicul pe marginea unui drum naţional, patrupedul stând de pază lângă aceasta.

Pe parcursul săptămânii în care nu s-a mişcat din acel loc, oamenii i-au adus câinelui alimente şi apă pentru ca acesta să poată supravieţui. 

Locuitorii din zonă susţin că ciobănescul şi-a târât partenera după ce aceasta a fost lovită de o maşină. Mai mult de atât, câinele a refuzat să părăsească trupul neînsufleţit al partenerei, deşi oamenii din zonă au încercat să îngroape căţeluşa aşa cum se cuvine. 

Copiii şi adulţii care au trecut prin zona în care se află câinele susţin că gestul acestuia a reuşit să îi impresioneze până la lacrimi, devotamentul animalului fiind cu adevărat impresionant. 

Trecătorii au ajuns să descrie situaţia animalelor demnă de "Romeo şi Julieta". "Este foarte trist. Câinele nu lasă pe nimeni să se apropie de partenera sa, pe care încearcă să o încălzească cu trupul său. E impresionant", a declarat un locuitor din zonă.  Oamenii din zonă susţin că odată ce câinele va realiza că partenera sa este moartă şi va părăsi zona cineva îl va adopta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici