IMAGINI ÎN PREMIERĂ: Secvenţe înfricoşătoare din timpul filmărilor la "Exorcistul", publicate la 39 de ani de la lansarea filmului horror - VIDEO

Un site american specializat în filme de groază a publicat un material video din timpul filmărilor la cunoscuta producţie horror "Exorcistul", care nu a mai fost văzut până acum şi care conţine imagini la fel de înfricoşătoare ca filmul în cauză.

3699 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ÎN PREMIERĂ: Secvenţe înfricoşătoare din timpul filmărilor la  "Exorcistul", publicate la 39 de ani de la lansarea filmului horror - VIDEO

IMAGINI ÎN PREMIERĂ: Secvenţe înfricoşătoare din timpul filmărilor la "Exorcistul", publicate la 39 de ani de la lansarea filmului de groază

Faptul că şi testele pentru efecte speciale sunt înfricoşătoare demonstrează calitatea unui film de groază. Un astfel de exemplu este un fragment din timpul filmărilor la "Exorcistul"/ "The Exorcist" (1973), apărut în premieră după 39 de ani de la lansarea peliculei de referinţă pentru genul horror, informează Daily Mail.

Secvenţele respective o arată pe tânăra protagonistă Linda Blair, care o interpretează pe fetiţa posedată Regan MacNeil, în timp ce repetă pentru o scenă din film în care levitează. În continuare, ea poate fi văzută zvârcolindu-se în pat, posedată de o entitate malefică.

Materialul de aproape două minute, care nu a mai fost văzut niciodată până acum, a fost obţinut de website-ul Bloody Disgusting, care l-a publicat pentru fani ca surpriză de Halloween.

Potrivit site-ului, autorul romanului care a stat la baza filmului, William Peter Blatty, poate fi văzut în secvenţele de la filmare în timp ce supraveghează realizarea efectelor speciale.

Blatty, de asemenea producătorul şi scenaristul filmului, apare lângă tânăra actriţă Linda Blair în timp ce aceasta pluteşte în aer, se roteşte uşor şi se adânceşte înapoi în pat.

Deşi joacă rolul unui copil posedat de un demon sinistru, tânăra Blair, care a fost nominalizată la premiile Oscar pentru interpretarea ei convingătoare, pare să se distreze de minune la testele pentru filmare. Fata chicoteşte şi zâmbeşte înainte ca spiritul terifiant să înceapă să o arunce în toate direcţiile.

Aceste secvenţe apărute în premieră sunt doar primele dintre cele pe care site-ul Bloody Disgusting şi-a propus să le publice, alte trei videoclipuri din culisele capodoperei de groază urmând să apară pe site în zilele următoare.

"Exorcistul" (1973), regizat de William Friedkin, spune povestea lui Regan MacNeil, o fată nevinovată care ajunge să fie posedată de un spirit malefic, şi a mamei acesteia, determinată să îşi salveze fata cu ajutorul a doi preoţi. Filmul de groază a fost controversat din momentul lansării, în 1973, şocând publicul până şi în ziua de astăzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici