Rihanna, pictorial provocator pentru "Vogue": Cântăreaţa, pentru a doua oară pe coperta revistei - FOTO

Rihanna a pozat extrem de provocator pentru "Vogue", pictorialul urmând să apară în numărul din noiembrie al cunoscutei reviste.

8974 afișări
Imaginea articolului Rihanna, pictorial provocator pentru "Vogue": Cântăreaţa, pentru a doua oară pe coperta revistei - FOTO

Rihanna (Imagine: Vogue)

Rihanna a acordat şi un interviu revistei odată cu pictorialul provocator, vorbind despre relaţia ei cu rapperul Chris Brown, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa susţine că cei care critică faptul că s-a împăcat cu cel care a bătut-o în urmă cu trei ani nu cunosc relaţia specială pe care ei o au: "Lumea refuză să treacă peste acel episod. Cei din afară nu văd niciun progres în privinţa prieteniei dintre noi pentru că nu au cum să vadă. Privesc din afară, nu din interior. Ei nu au cum să vadă ceea ce eu văd", a declarat Rihanna pentru "Vogue".

Rihanna se află pentru a doua oară pe coperta revistei "Vogue" şi s-a arătat foarte mândră de acest lucru. "Mamă, am reuşit! Pentru a doua oară", a postat cântăreaţa sâmbătă pe Twitter.

Rihanna a afirmat de curând că îşi doreşte să se căsătorească cu Chris Brown şi că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, potrivit presei americane, care a citat mai multe surse din anturajul cântăreţei.

Rapperul Chris Brown s-a despărţit recent de iubita sa Karrueche Tran, pentru că, aşa cum aceasta a declarat unei publicaţii britanice, el nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie "de prietenie".

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici