Russell Crowe s-a despărţit de soţie. Cei doi erau împreună de nouă ani - FOTO

Actorul australian Russell Crowe s-a despărţit de soţia lui, actriţa şi cântăreaţa Danielle Spencer, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani, a anunţat, luni, presa australiană.

7991 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe s-a despărţit de soţie. Cei doi erau împreună de nouă ani - FOTO

Actorul Russell Crowe s-a despărţit de soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Despărţirea cuplului este una pe cale amiabilă, iar principala preocupare a celor doi foşti parteneri de viaţă îi vizează pe copiii lor - Charles, născut pe 21 decembrie 2003, şi Tennyson, născut pe 7 iulie 2006 -, pe care vor să îi protejeze de intruziunile presei, afirmă Sydney Morning Herald.

Russell Crowe, în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa australiană Danielle Spencer, în vârstă de 43 de ani, pe 7 aprilie 2003.

Starul australian filmează în această perioadă pentru thrillerul biblic "Noah", regizat de Darren Aronofsky, iar Danielle Spencer a rămas la Sydney, alături de cei doi copii ai cuplului.

În luna iunie, Danielle Spencer a fost fotografiată la Sydney, în timp ce era îmbrăţişată de dansatorul australian Damian Whitewood, partenerul ei din emisiunea de televiziune "Dancing with the stars".

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici