Imagini inedite. În interiorul unei case de schi de lux care costă 75 de milioane de dolari. VIDEO

  • Casa are un design inedit şi modern, este spaţioasă şi oferă tot confortul, la un preţ pe măsură.
  • Pe scurt, are tot ce este necesar unei familii, în cei 130.654 metri pătraţi ai săi.
5559 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite. În interiorul unei case de schi de lux care costă 75 de milioane de dolari. VIDEO

Captură video Architectural Digest/YouTube

Vila are 4 etaje, cu 7 dormitoare şi 7 băi şi are, printre altele, un spa complet, piscină, sală de sport, jacuzzi în interior şi un altul afară, şeminee moderne, candelabre inedite şi alee de bowling.
 
Ferestrele mari oferă privelişti spectaculoase ale munţilor, pereţii sunt decoraţi cu piatră albă de steatit (adusă din Ucraina) iar lambriurile sunt din lemn adus din Germania şi Polonia.
 
Iar telegondola care te duce către resortul de schi din Munţii Aspen este la câţiva paşi distanţă. 
 
Casa este situată în Aspen Colorado şi este pe piaţă, la preţul de 75 de milioane de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici