Imagini inedite. Un aligator de 550 de kilograme face o baie în piscina unei familii din Florida

Un aligator uriaş s-a bucurat de un început de vară timpuriu, sărind în piscina unei familii din Florida.

1578 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite. Un aligator de 550 de kilograme face o baie în piscina unei familii din Florida

Imagini inedite. Un aligator de 550 de kilograme face o baie în piscina unei familii din Florida

O familie din Deep Creek, Florida, a fost trezită de nişte "zgomote puternice" la primele ore ale dimineţii de luni, potrivit unei postări pe Facebook a Biroului şerifului din comitatul Charlotte.
 
Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele lor neaşteptat: un aligator uriaş, care cântărea în jur de 550 de kilograme şi măsura aproape 3 metri.
 
A sfâşiat paravanul pentru a ajunge la apa rece şi plăcută", a precizat biroul şerifului.
 
Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de întâlniri cu aligatorii nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al aligatorilor, primăvara şi vara, deşi acest aligator s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă.
 
„Acesta era pur şi simplu un monstru", a spus Stender. „Era uriaş".
 
Ofiţerii de poliţie aflaţi la faţa locului au chemat o persoană specializată pentru a-l prinde. Cu ajutorul a trei ofiţeri, prinzătorul a folosit un ştreang pentru a scoate aligatorul din piscină şi apoi i-a lipit gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranţă.
 
Aligatorul a fost dus în siguranţă în oraşul Muse, aflat în apropiere, care este "mai propice" pentru aligatori, a spus Stender.
 
El i-a sfătuit pe oameni să "păstreze distanţa" dacă întâlnesc un aligator. „Nu vă vor ataca atâta timp cât nu vă apropiaţi de ei", a spus el. „De cele mai multe ori îşi vor vedea de drumul lor".
 
În timpul sezonului de împerechere a aligatorilor, a remarcat el, animalele devin mai active, călătorind în căutarea partenerilor. Acest lucru duce la o probabilitate mai mare de întâlniri între oameni şi aligatori, creaturile apărând în piscine, sub vehicule şi în apropierea caselor.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici