IMAGINI INSOLITE: Cum arată starurile de la Hollywood când sunt surprinse dintr-un unghi greşit - GALERIE FOTO

Chiar şi cele mai strălucitoare vedete pot fi surprinse în ipostaze deloc flatante, atunci când sunt fotografiate dintr-un unghi greşit.

16887 afișări
Imaginea articolului IMAGINI INSOLITE: Cum arată starurile de la Hollywood când sunt surprinse dintr-un unghi greşit - GALERIE FOTO

Anjelica Huston (Imagine: Hepta)

Staruri precum Jennifer Aniston, Britney Spears sau Anjelica Houston au fost fotografiate având bărbie dublă sau cu grimase ce le transformă complet chipul.

GALERIE FOTO

Recent, actriţa Anjelica Huston a oferit o imagine de-a dreptul neobişnuită, pozând la un eveniment organizat în Pasadena, California.

Multe alte vedete sau personalităţi, precum modelul Lily Cole sau prinţul Charles au fost suprinşi în astfel de ipostaze deloc măgulitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici