Imagini "şocante" pe pachetele de ţigări din Franţa

Imagini "şocante" vor fi introduse pe spatele pachetelor de ţigări, în Franţa, pe parcursul unui an, potrivit ministrului Sănătăţii, Roselyne Bachelot.

186 afișări
Imaginea articolului Imagini "şocante" pe pachetele de ţigări din Franţa

Imagini "şocante" pe pachetele de ţigări din Franţa (Imagine: Mediafax Foto)

Fabricanţii au la dispoziţie un an pentru a epuiza stocurile actuale, a declarat ministrul.

Potrivit decretului semnat de Bachelot, 40% din suprafaţa de pe spatele unui pachet de ţigări va fi acoperită de una dintre cele 14 "imagini şoc" cu părţi ale corpului afectate de fumat, precum laringele sau plămânii.

"Este necesar ca noile pachete de ţigări să aibă aceste imagini şocante. Noi le permitem producătorilor, ca timp de un an să epuizeze stocurile actuale", a mai spus Bachelot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici