Încasări de 300.000 de dolari estimate de distribuitorii români ai noului film "Harry Potter"

"Harry Potter şi Ordinul Phoenix", care va începe să ruleze în România pe 20 iulie, va fi lansat în şapte copii, distribuitorii estimând încasări similare cu cele ale precedentului film din serie, de circa 300.000 de dolari.

2 afișări
Imaginea articolului Încasări de 300.000 de dolari estimate de distribuitorii români ai noului film "Harry Potter"

Încasări de 300.000 de dolari estimate de distribuitorii români ai noului film "Harry Potter"

"Harry Potter şi Pocalul de Foc" (2005) a avut încasări de 720.000 lei şi a fost văzut de circa 82.000 de spectatori, conform directoarei InterComFilm România, Andreea Comănici. "Ne aşteptăm ca noul «Harry Potter» să aibă rezultate asemănătoare", a declarat ea pentru MEDIAFAX.

Andreea Comănici nu exclude posibilitatea ca încasările să fie "un pic mai mici", întrucât al cincilea film din serie este lansat vara, în timp ce precedentul a început să ruleze în decembrie 2005 şi s-a menţinut în cinematografe în iarna 2006. "De obicei, vara, rezultatele sunt puţin mai jos. Prin urmare, s-ar putea ca momentul lansării să aibă o influenţă, mai ales în condiţiile căldurilor de acum", a spus directoarea firmei de distribuţie InterComFilm.

De vineri, "Harry Potter şi Ordinul Phoenix" va putea fi văzut la Hollywood Multiplex, Movieplex (în ambele locuri vor fi câte două copii), CinemaPRO, Patria din Bucureşti şi Republica din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici