Încep înscrierile pentru super show-ul "MasterChef" de la Pro TV

Pro TV dă startul, săptămâna aceasta, înscrierilor pentru cel mai spectaculos show de cooking oferit românilor, pasionaţii de gătit care doresc să participe în competiţie putând intra pe site-ul Pro TV pentru a-şi depune candidatura, informează televiziunea.

1104 afișări
Imaginea articolului Încep înscrierile pentru super show-ul "MasterChef" de la Pro TV

Încep înscrierile pentru super show-ul "MasterChef"

Toţi cei care doresc să câştige şansa de a ajunge în competiţie şi de a gusta viaţa de star pot intra pe pagina protv.ro - http://concurs.protv.ro/masterchef/ -, unde vor găsi un formular de înscriere. Aspiranţii la titlul de MasterChef al României trebuie să aibă peste 18 ani, să nu deţină o diplomă de bucătar sau cofetar şi nici să fi profesat vreodată în acest domeniu, însă, mai presus de toate, trebuie să iubească gătitul şi să demonstreze că pot face din această artă un adevărat spectacol.

Pe site-ul protv.ro, cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze un formular în care să îşi lase datele personale, să răspundă la câteva întrebări legate de pasiunea lor pentru gătit, să încarce o fotografie sau un filmuleţ pe care ei îl consideră reprezentativ.

"MasterChef", un format pe care Pro TV îl aduce în premieră în România, este cea mai fascinantă competiţie culinară din întreaga lume, un show plin de culoare, emoţie şi suspans care a revoluţionat cooking-show-urile din industria divertismentului.

"MasterChef" reuneşte oameni pasionaţi de arta culinară, amatori din medii şi profesii foarte diferite, cu personalităţi diverse, tineri sau vârstnici, pentru care însă bucuria de a găti este o reală plăcere. Pasionaţi de arta gătitului, cei care vor ajunge în competiţie vor avea la dispoziţie scena pentru a arăta lumii întregi că bucuria de a găti din inimă poate deveni spectacol, dar şi drumul către schimbarea propriei vieţi. Aceştia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a câştiga un premiu substanţial în bani şi, nu în ultimul rând, pentru a deveni primul "MasterChef" al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici