INEDIT: Cimitir virtual pentru personajele decedate din serialul "Game of Thrones" - FOTO

Sezonul 5 al serialului de succes "Game of Thrones-Urzeala tronurilor" s-a încheiat recent cu moartea unuia dintre cele mai iubite personaje - Jon Snow. Fanii acestuia pot însă să-şi manifeste "iubirea" faţă de el într-un cimitir virtual creat pe pagina web a publicaţiei Slate Magazine.

1038 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Cimitir virtual pentru personajele decedate din serialul "Game of Thrones" - FOTO

INEDIT: Cimitir virtual pentru personajele decedate din serialul Game of Thrones

Slate Magazine a avut, anul trecut, iniţiativa inedită de a crea un cimitir virtual pentru toate personajele care au decedat în timpul sezoanelor din serialul "Game of Thrones-Urzeala Tronurilor".

"Dacă vă uitaţi la Game of Thrones sunt mari şanse să fi urmărit cum unul dintre personajele care conta pentru voi a fost ucis sau a murit: un lord, o regină, un cavaler sau cineva care v-a plăcut sau v-a plăcut să-l urâţi. În general, este greu să-ţi iei la revedere de la cineva, chiar dacă cel care a decedat este doar un personaj fictiv. Din acest motiv am deschis Cimitirul Game of Thrones, unde cele mai apreciate personaje se odihnesc pentru eternitate", este descrierea de pe www.slate.com.

Fanii pot astfel să depună flori la mormântul personajului iubit sau pot afla diverse informaţii despre acesta.

AICI găsiţi cimitirul virtual pentru personajele din Game of Thrones

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici