INEDIT: Peisaje de basm la munte, create de zăpadă şi viscol | FOTO

Cea mai înaltă zonă din Munţii Apuseni, Vârful Bihor, este acoperită de un strat gros de zăpadă care, din cauza viscolului ajunge, în unele locuri, până la doi metri. Peisajul de poveste a fost surprins în imagini devenite virale pe facebook.

1948 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Peisaje de basm la munte, create de zăpadă şi viscol | FOTO

Peisaje de basm în Munţii Apuseni, pe Vârful Bihor, create de zăpadă şi viscol

Peisajele spectaculoase create de zăpadă şi viscol, pe Vârful Bihor din Munţii Apuseni au devenit virale, fiind distribuite de foarte multe persoane.

De stratul gros de zăpadă se bucură şi turiştii din staţiunea Arieşeni, unde sunt condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Pe de altă parte, spectacolul naturii este mai puţin apreciat de localnicii din mai multe cătune, pe care zăpada i-a izolat, blocând accesul autovehiculelor. Aceştia se plâng că nu sunt ajutaţi deoarece autorităţile locale nu deţin utilaje performante cu care să asigure deszăpezirea drumurilor comunale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici