Inelul de logodnă din "Saga Amurg: Eclipsa", produs de serie pentru fani

Inelul de logodnă pe care vampirul Edward Cullen îl oferă iubitei sale, Bella Swan, în filmul "Saga Amurg: Eclipsa", realizat pe baza descrierii romancierei Stephenie Meyer, a devenit un produs de serie, pus la dispoziţia fanilor acestei francize de succes, informează contactmusic.com.

561 afișări
Imaginea articolului Inelul de logodnă din "Saga Amurg: Eclipsa", produs de serie pentru fani

Inelul de logodnă din "Saga Amurg: Eclipsa", produs de serie pentru fani (Imagine: www.emitations.com)

Inelul a fost realizat pe baza descrierii scriitoarei Stephenie Meyer, care semnează romanele ce stau la baza peliculelor din seria "Amurg". Stephenie Meyer a făcut parte din echipa de bijutieri care au realizat designul acestui inel, lucrând în colaborare cu Infinite Jewelry Co.

Inelul va fi disponibil în magazine în două versiuni: una în aur alb şi galben de 14 carate, în valoare de 2.000 de dolari, şi o alta, mai accesibilă, la preţul de 35 de dolari.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună Nouă" - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat în filme horror, şi va fi lansat pe marile ecrane pe 30 iunie. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici