Îngheţată din lapte matern, specialitate la un restaurant din Londra

Un restaurant din Londra a inclus în oferta sa îngheţată din lapte uman, specialitatea urmând să fie promovată drept un produs organic şi neconvenţional.

248 afișări
Imaginea articolului Îngheţată din lapte matern, specialitate la un restaurant din Londra

Îngheţată din lapte matern, specialitate la un restaurant din Londra (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Specialitatea numită "Baby Gaga" poate fi cumpărată, de vineri, de la gelateria londoneză Icecreamists din Covent Garden.

Fondatorul localului, Matt O'Connor, are încredere în abordarea sa asupra "miracolului maternităţii" şi va comercializa îngheţata la preţul de 14 lire sterline (23 de euro) pe porţie.

Laptele uman a fost furnizat de mame care au răspuns unui anunţ online şi au fost plătite pentru acest serviciu. Londoneza Victoria Hiley, în vârstă de 35 de ani, a fost una dintre cele 15 femei care au răspuns anunţului.

Hiley, care lucrează cu femei care au probleme cu alăptarea bebeluşilor, a spus că ea crede că dacă adulţii vor realiza cât de gustos este laptele uman, atunci femeile care abia au devenit mame vor fi mai înclinate să alăpteze. Ea a mărturisit că serviciul pe care l-a furnizat folosindu-şi o dotare naturală a ajutat-o şi financiar.

"Am încercat produsul - e foarte bun, chiar ţi se topeşte în gură", a spus Hiley.

Reţeta pentru Baby Gaga conţine lapte uman amestecat cu păstăi de vanilie din Madagscar şi coajă de lămâie.

O'Connor a recunoscut că unor oameni ar putea să le pară greţoasă această specialitate, dar el consideră că este "organică" şi "complet naturală". "Am mâncat o Baby Gaga chiar de dimineaţă şi mă simt minunat", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici