Inna, SEXY şi PROVOCATOARE alături de fostul iubit al Madonnei în ultimul videoclip - VIDEO

Cântăreaţa Inna a lansat, luni, videoclipul piesei "Caliente, primul single de pe cel de-al treilea album al său, care va fi lansat în acest an. Frumoasa româncă apare în ipostaze sexy şi provocatoare, alături de nimeni altul decât fostul iubit al vedetei americane Madonna, Jesus Luz.

4406 afișări
Imaginea articolului Inna, SEXY şi PROVOCATOARE alături de fostul iubit al Madonnei în ultimul videoclip - VIDEO

Inna, SEXY şi PROVOCATOARE alături de fostul iubit al Madonnei în ultimul videoclip - VIDEO

Inna şi Jesus Luz se ţin în braţe şi se ating senzual în noul videoclip al artistei, filmat pe plajele din Costa Rica.

Piesa este în spaniolă, doar refrenul conţinând câteva versuri în limba engleză.

 

Madonna şi-a început relaţia cu modelul brazilian Jesus Luz în 2008, însă cei doi s-au despărţit în 2010. După despărţirea de Madonna, Jesus Luz s-a lansat în muzică, devenind DJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici