Inna vrea să colaboreze cu Black Eyed Peas

Cântăreaţa Inna a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să colaboreze cu trupa americană Black Eyed Peas, alături de care ar vrea să lanseze un single.

339 afișări
Imaginea articolului Inna vrea să colaboreze cu Black Eyed Peas

Inna vrea să colaboreze cu Black Eyed Peas (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Cântăreaţa română a înregistrat câteva succese notabile în Europa - single-urile ei "Deja Vu", "Hot" şi "Sun Is Up" intrând în Top 10 din mai multe ţări europene -, dar, pentru viitor, artista îşi doreşte să colaboreze cu americanii de la Black Eyed Peas, considerând că abordările lor muzicale prezintă multe asemănări, informează contactmusic.com.

"Îmi doresc cu adevărat să încep acum câteva colaborări. Este un lucru important pentru mine să mă dezvolt ca artist şi sunt mulţi cu care aş vrea să colaborez. Cu siguranţă vreau să colaborez cu Black Eyed Peas, cred că avem câteva lucruri în comun, mai ales sound-ul şi genul de muzică pe care ne place să îl facem, dar şi cu Afrojack", a declarat cântăreaţa română pentru BANG Showbiz.

"Aş putea aduce un rapper să cânte o piesă cu mine, căci îmi plac piesele dance cu secvenţe de rap în ele. Cred că ar merge foarte bine, sper ca aceste lucruri să se realizeze în viitor", a adăugat Inna.

Inna, care a studiat ştiinţele politice înainte de a deveni un star al muzicii dance, pozează adeseori în bikini în videoclipurile pieselor sale, dar consideră că inteligenţa este la fel de importantă ca aspectul exterior.

"Acord multă importanţă felului în care arăt şi mă prezint, este important pentru mine să arăt bine în faţa fanilor. Însă ceea ce este cu adevărat cool se întâmplă atunci când eşti sexy, interesant şi inteligent în acelaşi timp. Nu vreau ca oamenii să creadă despre mine că sunt doar sexy", a adăugat cântăreaţa.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa şi Orientul Mijlociu. În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" şi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaţionale. Inna este primul artist român care s-a situat pe poziţia întâi într-un top realizat de celebra revistă americană Billboard, iar anul trecut a câştigat cinci premii la Romanian Music Awards. Ea a fost recompensată cu un disc de platină în Franţa, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot", dar şi cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unităţi vândute ale aceluiaşi material discografic.

În decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distincţie acordată artiştilor noi pentru succesul obţinut cu primul album lansat.

Inna a susţinut un concert live, pe 17 mai, la Arenele Romane din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici