InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri!

De azi (3 septembrie) găseşti noul număr al revistei InStyle la chioşcuri!

105 afișări
Imaginea articolului InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri!

InStyle, ediţia de septembrie, acum la chioşcuri!

“Este un bărbat care chiar ştie ce trebuie să facă pentru ca eu să fiu fericită", spune Laura Cosoi, despre iubitul ei, Cosmin, cu care trăieşte actualmente o pasiune ca în basme. Vedeta de pe coperta revistei oferă declaraţii incendiare despre această relaţie până acum discretă şi ferită de ochii publicului, şi nu uită să menţioneze şi unele experienţe profesionale care au scos-o recent din zona de comfort - participarea la MasterChef (ediţia cu vedete, în curând pe PRO TV) şi rolul din filmul Cel Ales (pe marile ecrane în prima jumătate a anului viitor). Citiţi în InStyle ediţia de septembrie, ce are Laura să ne povestească.

Altfel, din InStyle de septembrie mai afli cum să adaptezi la sezonul de tranziţie, hainele tale preferate de vară şi descoperi ce lookuri propun brandurile de lux pentru această toamnă. În plus, vei găsi şi câteva trucuri care te vor ajuta să diminuezi efectele nocive ale soarelui de pe pielea ta şi să lupţi împotriva celulitei la orice vârstă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici