Întâlnirea George Clooney - Silvio Berlusconi: M-a dus să îmi arate dormitorul lui şi patul primit de la Putin

Actorul american George Clooney a negat că ar fi participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi, dar a recunoscut că premierul italian i-a arătat dormitorul său, cu ocazia unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta, la Roma.

195 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea George Clooney - Silvio Berlusconi: M-a dus să îmi arate dormitorul lui şi patul primit de la Putin

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vorbind în premieră despre acea întâlnire, George Clooney a declarat că a mers la Roma pentru a discuta cu Berlusconi despre posibilitatea ca Italia să furnizeze câteva elicoptere pentru organizaţiile umanitare din Sudan, informează dailymail.co.uk.

Însă premierul italian a părut în cursul acelei întâlniri mai degrabă interesat de socializare şi l-a rugat să rămână în reşedinţa lui, în acea seară, unde urma să fie organizată o petrecere, a explicat actorul american într-un interviu publicat pe site-ul revistei Time.

George Clooney spune că Silvio Berlusconi, în vârstă de 75 de ani, l-a condus în dormitorul său, pentru a-i arăta un pat dublu, care i-a fost oferit de Vladimir Putin.

"Am avut o singură întâlnire cu Berlusconi şi aceea a fost una dintre cele mai uluitoare seri din viaţa mea. M-am dus acolo pentru a-i vorbi despre criza din Darfur. Îmi făcusem temele. M-a dus să îmi arate dormitorul lui şi patul pe care i-l făcuse cadou Putin. Astfel, acea seară a devenit ceva foarte diferit faţă de ceea ce s-ar fi aşteptat cineva", a spus actorul american.

"Eu spuneam «Trebuie să plec», iar el îmi spunea «Unde să pleci? Uurmează să înceapă o petrecere», dar eu am continuat spunând: «Nu, trebuie să plec. Chiar trebuie să plec»", a adăugat George Clooney.

Avocaţii lui Silvio Berlusconi vor ca George Clooney să se prezinte în calitate de martor la procesul care i-a fost intentat premierului italian.

Silvio Berlusconi a fost acuzat că a abuzat de prerogativele funcţiei de premier şi că a oferit o anumită sumă de bani pentru a face sex cu o minoră. Prostituata, supranumită "Ruby", susţine că George Clooney a participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi la Milano.

George Clooney, care deţine o vilă datând din secolul al XVIII-lea, în nordul Italiei, a negat că ar fi participat la astfel de petreceri şi afirmă că l-a întâlnit o singură dată pe premierul italian, la Roma, în 2008. Tototdată, actorul american s-a declarat dispus să depună mărturie în procesul lui Berlusconi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici