Inteligenţa artificială, viitorul cinematografiei? O animaţie fermecătoare arată puterea AI VIDEO

  • Fermecător, ciudat, remarcabil.
  • O animaţie foloseşte inteligenţa artificială (AI) pentru a „transforma” un dansator într-un corb.
5111 afișări
Imaginea articolului Inteligenţa artificială, viitorul cinematografiei? O animaţie fermecătoare arată puterea AI  VIDEO

Captură video YouTube

O animaţie foloseşte inteligenţa artificială pentru a crea ceva suprarealist: „îmbinarea” unui dansator cu o pasăre. Ce rezultă este un clip captivant, ce transpune spectatorul/-oarea într-o anumită stare. 
 
Din ce în ce mai mulţi artişti şi artiste includ în creaţiile lor inteligenţa artificială. Totodată, AI este de un real ajutor şi în domeniul incluziunii, ajutând oameni cu diverse deficienţe să poată funcţiona normal. 
 
Din ce în ce mai mulţi artişti şi artiste includ în creaţiile lor inteligenţa artificială. Totodată, AI este de un real ajutor şi în domeniul incluziunii, ajutând oameni cu diverse deficienţe să poată funcţiona normal. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici