Ioan Isaiu, în vacanţă la Singapore, Thailanda şi Malaysia

Vedeta Acasă TV Ion Isaiu a plecat în vacanţa de sărbători în Singapore, Thailanda şi Malaysia, unde a petrecut alături de soţie şi prieteni, informează postul de televiziune.

213 afișări
Imaginea articolului Ioan Isaiu, în vacanţă la Singapore, Thailanda şi Malaysia

Ioan Isaiu, în vacanţă la Singapore, Thailanda şi Malaysia

"Eu am locuit câţiva ani în Singapore, aşa că am pregătit pentru prietenii mei o mare surpriză - i-am dus să luăm cina la asociatul meu acasă. A fost o cină în stil malaezian, care i-a uimit pe toţi, mai ales că rareori reuşeşti, ca turist, să intri în casa unui localnic, la masă", povesteşte interpretul lui Tudor din comedia romantică "Îngeraşii".

După câteva zile petrecute la Singapore, Ioan Isaiu a închiriat un taxi şi-a plecat la Pucket. "E foarte greu să închiriezi un taxi, deşi costă doar 4 dolari, iar şoferul nostru, Mud, ne-a făcut turul insulei, ne-a plimbat, s-a oferit chiar el să ne ducă peste tot, a fost foarte corect spre deosebire de localnici care încearcă să te păcălească. La final mi-a fost ruşine să îi dau doar 4 dolari aşa că am dublat suma. Cu siguranţă că atunci când mă voi întoarce în Pucket îl voi căuta pe mister Mud", spune amuzat Ioan Isaiu.

Ioan Isaiu nu a uitat că Singapore este locul unde a cerut-o pe Nicoleta de soţie, aşa că i-a pregătit, şi de această dată, o surpriză. "Am mers la magazinul de bijuterii unde în urmă cu doi ani i-am cerut mâna soţiei mele. Am vrut să ne aducem aminte de acel moment atât de plăcut, i-am făcut şi un mic cadou", povesteşte Ioan Isaiu.

"Am făcut scufundări, am mers cu barca în golfuleţe sălbatice, am mers prin peşteri pe canoe, am făcut plajă. Afară erau 28 de grade, vreme perfectă să stai să leneveşti la soare", a mai spus el.

Seara de Revelion au petrecut-o pe o terasă în Thailanda. "Am ascultat muzică jamaicană, am dansat, a fost foarte romantic. Şi cald...", mai povesteşte vedeta Acasă TV.

"În urmă cu doi ani am plecat din zonă cu câteva zile înainte de dezastrul provocat de tsunami. În acest an ne-am dat în roata din Singapore cu doar câteva zile înainte ca aceasta să rămână blocată, iar cei care se aflau în ea să fie coborâţi pe frânghie. Prietenii mei au zis că, de acum înainte, vor merge doar cu mine în vacanţă pentru că sunt un fel de talisman, îi feresc de probleme", spune actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici