Ioana Băsescu îşi deschide cabinetul notarial de la Păuneşti

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, îşi va deschide săptămâna viitoare cabinetul notarial de la Păuneşti, care va funcţiona într-o clădire închiriată situată în apropierea Primăriei Păuneşti.

11 afișări
Imaginea articolului Ioana Băsescu îşi deschide cabinetul notarial de la Păuneşti

Ioana Băsescu îşi deschide cabinetul notarial de la Păuneşti

Ioana Băsescu a mers, joi, la Păuneşti pentru a-şi mobila imobilul în care va funcţiona biroul său notarial.

Viceprimarul comunei Păuneşti, Dorel Novac, a declarat că fiica cea mare a şefului statului a promis că va deschide biroul notarial chiar de săptămâna viitoare.

"Am vorbit cu Ioana Băsescu şi cred că este o persoană foarte sociabilă şi de treabă şi vrea să ajute oamenii din comuna noastră. Cabinetul notarial va fi deschis săptămâna viitoare, când fiica preşedintelui a promis că va veni la birou. Biroul notarial va funcţiona două zile pe săptămână, dar rămâne să stabilească în ce zile ale săptămânii va fi la Păuneşti", a spus viceprimarul Dorel Novac, care a adăugat că speră ca localnicii să fie ajutaţi în rezolvarea tuturor problemelor, iar comuna să devină celebră.

Comuna Păuneşti are un număr de 7.700 locuitori. Imobilul în care va funcţiona biroul notarial a fost închiriat de la medicul veterinar din localitate, Fănică Sandu. Clădirea are o suprafaţă de aproximativ 140 metri pătraţi şi este formată din demisol, parter şi etaj, are şase camere, două băi, apă curentă şi centrală termică.

Întrebat care va fi suma cu care va închiria imobilul, doctorul a evitat să dea un răspuns concret, dar a precizat că va fi o chirie deoarece "domnişoara Băsescu a insistat asupra acestui aspect". Medicul Fănica Sandu a precizată că "chiria percepută este foarte mică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici