Ionuţ Dolănescu se înverzeşte

Interpretul de muzică populară Ionuţ Dolănescu se înscrie în Partidul Verde.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Dolănescu se înverzeşte

Ionuţ Dolănescu şi mama sa, Maria Ciobanu (Sursa: Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al Partidului Verde remis marţi agenţiei MEDIAFAX, Ionuţ Dolănescu va prezenta, joi, într-o conferinţă de presă, motivele care l-au determinat să se înscrie în acest partid.

 Ionuţ Dolănescu are 36 de ani şi este fiul interpreţilor de muzică populară Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu. Interesul pentru politică l-a moştenit de la tatăl său, fost deputat PRM.

În 3 februarie, Dragoş Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici