Irina Lăzăreanu s-a logodit cu Pete Doherty, fostul iubit al lui Kate Moss

Top modelul Irina Lăzăreanu a declarat că s-a logodit recent cu cântăreţul britanic Pete Doherty, solistul trupei de rock Babyshambles şi turbulentul fost prieten al lui Kate Moss.

3 afișări
Imaginea articolului Irina Lăzăreanu s-a logodit cu Pete Doherty, fostul iubit al lui Kate Moss

Irina Lăzăreanu s-a logodit cu Pete Doherty, fostul iubit al lui Kate Moss

Potrivit Toronto Star, Irina Lăzăreanu a fost fotografiată la Săptămâna modei de la Paris purtând un inel de logodnă care i-a fost oferit de iubitul său, Pete Doherty.

"M-am logodit recent", a declarat Lăzăreanu pentru publicaţia WWD, fără a da detalii despre data nunţii.

Doherty, în vârstă de 28 de ani, şi Lăzăreanu au făcut muzică împreună timp de mai mulţi ani, cântând atât alături de trupa Babyshambles, cât şi alături de prietenul lor comun, Sean Lennon.

Lăzăreanu, top model de origine română care a trăit la Montreal mare parte a vieţii sale, a părăsit Canada în urmă cu câţiva ani pentru a-şi construi o carieră artistică. Lăzăreanu se ocupă de dans şi compune cântece. Ea a fost cea care, de altfel, a compus pentru fostul cuplu Moss - Doherty melodia "La Belle et La Bête", pe care cei doi au înregistrat-o cu trupa Babyshambles.

În 2004, pe când era în turneu alături de trupa Babyshambles, Lăzăreanu şi Pete Doherty au început o relaţie care a durat câteva luni. După ce cuplul s-a despărţit, Doherty a avut o relaţie foarte tumultoasă, marcată de împăcări şi despărţiri violente, cu top modelul Kate Moss. Cei doi s-au despărţit definitiv în vara acestui an, după ce faimosul top model a aflat că Doherty o înşală.

Între timp, Kate a cunoscut-o pe Irina şi i-a propus acesteia să-i promoveze colecţia pe care a conceput-o pentru celebrul lanţ de magazine Top Shop, eveniment care a transformat-o pe Lăzăreanu într-un model de succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici