Isteria concursurilor de frumuseţe pentru fetiţe: O mamă din SUA îşi injectează fiica de opt ani cu botox - FOTO, VIDEO

Kerry Campbell, o mamă din California, Statele Unite, a intrat în atenţia opiniei publice după ce a recunoscut că îşi injectează fiica în vârstă de opt ani cu botox pentru a elimina de pe faţa copilei ridurile care apar atunci când zâmbeşte. Este un exemplu şocant de cât de departe pot ajunge unii părinţi în numele succesului în concursurile de frumuseţe pentru copii. Fetiţa de opt ani suportă, de asemenea, epilarea cu ceară pentru îndepărtarea părului.

7026 afișări
Imaginea articolului Isteria concursurilor de frumuseţe pentru fetiţe: O mamă din SUA îşi injectează fiica de opt ani cu botox - FOTO, VIDEO

Isteria concursurilor de frumuseţe pentru fetiţe: O mamă din SUA îşi injectează fetiţa de opt ani cu botox

Experţii susţin că acest copil ar putea avea probleme psihologice pe termen lung din cauza tratamentelor de frumuseţe, informează Daily Mail.

Kerry Campbell, cosmetician de meserie, a afirmat că fiica sa este cea care şi-a dorit tratamentul cu botox, pentru a arăta mai bine la concursurile de frumuseţe.

"Mergea la concursuri şi ştiam că se plângea tot timpul de faţa ei plină de riduri şi lucruri de genul ăsta", a declarat mama fetiţei la o emisiune TV.

Femeia nu a vrut totuşi să comenteze de unde a cumpărat un tratament atât de scump, spunând doar că a avut o "sursă de încredere, un doctor din spatele scenei".

Kerry a recunoscut, de asemenea, că o epilează cu ceară pe fetiţă pentru a avea un succes cât mai mare la concursurile de frumuseţe.

Fiica sa, Britney, prezentă la emisiune, a adăugat că "nu este potrivit pentru o domnişoară să aibă păr pe picioare".

Experţii spun că fetiţa riscă să fie distrusă pe viaţă atât fizic, cât şi psihic.

"Reacţia mea iniţială a fost de neîncredere şi teroare în acelaşi timp. Tratamentele la care este supusă fetiţa pot provoca daune psihice grave", a declarat medicul psihiatru Charles Sophy.

Totuşi, mama fetiţei insistă că este o mamă bună şi spune că face acelaşi lucru pe care îl fac şi mamele altor fete care participă la concursuri de frumuseţe.

"Am fost influenţată de unele dintre mame la concursurile de frumuseţe. Multe dintre ele le injectează pe fetiţele lor cu botox. Sunt o mamă grozavă. Am avut grijă de Britney singură toată viaţa şi nimeni nu îmi poate spune că ceea ce fac este greşit. Britney este un copil normal şi fericit", a declarat mama fetiţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici