Iulia Albu, prima Ambasadoare pentru Diamante

Iulia Albu, soţia creatorului Mihai Albu, a devenit prima Ambasadoare Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante din România.

193 afișări
Imaginea articolului Iulia Albu, prima Ambasadoare pentru Diamante

Iulia Albu, prima Ambasadoare pentru Diamante

Vedeta urmează să fie invitată în Israel pentru shootingul ce o va avea ca imagine, dar şi pentru a urma un curs de specializare în istoria şi cunoaşterea diamantelor.

În urma acestui curs, Iulia va învăţa multe dintre secretele acestor pietre atât de râvnite.

"Bijuteriile şi pantofii sunt, pentru mine, "amănunte" foarte importante. Dacă despre pantofii mei ştie toată lumea, despre bijuterii abia acum începe să afle. Mă pasionează diamantele dintotdeauna, aşa că nu pot decât să mă bucur că Rafael & Sons au decis ca eu să reprezint brandul, în calitate de Ambasador ", a declarat Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici