Iulia Vântur îşi prezintă maşina la "Pro Motor" - GALERIE FOTO

Iulia Vântur îşi va prezenta maşina, sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor", difuzată de la ora 11.15, la Pro TV.

486 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur îşi prezintă maşina la "Pro Motor" - GALERIE FOTO

Iulia Vântur îşi prezintă maşina la "Pro Motor" (Imagine: Protv)

Maşina Iuliei Vântur, un Chevrolet Captiva, este atât de încăpătoare încât vedeta Pro TV are mereu portbagajul plin cu haine, cosmetice şi alte lucruri de care are nevoie în orice moment.

"Găseşti în maşina mea tot ce are nevoie omul în viaţă. Sunt pregătită pentru orice situaţie, am la mine nu doar haine, ci şi minge de fotbal, de baschet, rachete de badminton, paturi... Practic, maşina mea e o casă pe patru roţi", spune Iulia Vântur, care îşi prezintă maşina sâmbătă, în emisiunea "Pro Motor".

Ea va veni la emisiunea de la Pro TV însoţită de co-pilotul ei, căţeluşul Gizmo. "Gizmo are locul lui în maşină şi este foarte încântat. Se simte ca acasă", spune vedeta Pro TV, care povesteşte în emisiunea "Pro Motor" cum a făcut şcoala de şoferi pe Dacie şi cum a trecut mai apoi la Volkswagen şi Opel, înainte să ajungă la Chevrolet Captiva, în urmă cu un an şi două luni.

"Sunt tare încântată de această maşină. Este impecabilă. Practic, din cei 36.000 de kilometri pe care i-am făcut până acum cu Captiva, 30.000 de kilometri înseamnă drumurile pe care le-am făcut între Bucureşti şi Buftea", spune Iulia Vântur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici