Iuliana Luciu şi Cătălin Moroşanu, în marea finală la "Dansez pentru tine"

Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan şi Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea se vor confrunta vinerea viitoare în marea finală, pentru a câştiga trofeul visurilor şi posibilitatea de a-şi împlini visul.

239 afișări
Imaginea articolului Iuliana Luciu şi Cătălin Moroşanu, în marea finală la "Dansez pentru tine"

Iuliana Luciu şi Cătălin Moroşanu, în marea finală la "Dansez pentru tine" (Imagine: dansezpentrutine.protv.ro)

Vineri seară, la "Dansez pentru tine", telespectatorii Pro TV au votat finaliştii sezonului al nouălea al competiţiei visurilor.

Ringul de dans a fost, vineri, invadat de cele mai frumoase dansuri ale acestui sezon. Cele cinci perechi care au părăsit competiţia în urma duelurilor de până în semifinală au revenit în platou pentru o nouă confruntare.

Cu tot ce au acumulat ei în materie de dans şi dedicare, Dragoş Bucurenci şi Elena Geru, Anamaria Ferentz şi Sasha Gheciu, Cătălin Botezatu şi Liuba, Doru Todoruţ şi Ema şi Furnica şi Adi Stan au încercat să convingă publicul că merită premiul de popularitate, de 5.000 de euro.

Toată săptămâna viitoare, românii îşi pot vota echipa favorită la premiul de popularitate prin sms la 1276, cu textul concurentului preferat, dar şi pe site-ul www.dansezpentrutine.ro.

Seara a fost plină de emoţii şi suspans pentru concurenţii din semifinală. Pe lângă faptul că au avut de dansat rumba, electric-boogie şi cel mai bun dans al lor din acest sezon, aspiranţii la trofeul visurilor au avut surprinderea să vadă pe ecane, în direct, câteva filmuleţe cu ei realizate cu camera ascunsă.

Fiecare dintre ei şi-a dat cu părerea într-o discuţie cu cineva din echipă în legătură cu contracandidaţii săi, cu povestea lor şi cu membrii echipei alături de care luptă. Au spus astfel fără să se cenzureze, ca atunci când sunt filmaţi cu camera la vedere, ce au simţit să spună despre oameni, lucruri şi situaţii, declaraţii pe care poate le-au regretat vineri seară când au văzut imaginile pe ecrane. Cu toate acestea, şi-au adunat forţele, au dansat până la epuizare, au demonstrat că sunt mai uniţi ca niciodată şi au terminat seara de vineri prieteni, cerându-şi scuze pentru vorbele spuse la oboseală şi stres.

Vali Vijelie şi Adriela Morar au dansat un tango pasional în platoul emisiunii, pentru un caz umanitar, Alex Velea şi logodnica au făcut ringul să trepideze în ritm de hip-hop pentru un băiat imobilizat într-un scaun cu rotile, iar actorii din rolurile principale din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", Ada Condeescu şi George Piştereanu, au interpretat un dans vesel pentru a ajuta o clinică de copii.

Vineri, 7 mai, ultima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine" va aduce, prin decizia publicului, câştigătorul trofeului visurilor şi al marelui premiu, dar şi câştigătorul premiului de popularitate al sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici