J.K.Rowling, în fruntea clasamentului anual al revistei Entertainment Weekly

J.K.Rowling, autoarea celebrei serii "Harry Potter", care s-a vândut în 400 de milioane de exemplare, a fost premiată de revista americană Entertainment Weekly pentru că făcut publicul să cumpere cărţi "ca şi cum ar fi cele mai noi dispozitive de divertisment din lume", informează Los Angeles Times.

2 afișări
Imaginea articolului J.K.Rowling, în fruntea clasamentului anual al revistei Entertainment Weekly

J.K.Rowling, în fruntea clasamentului anual al revistei Entertainment Weekly

Alături de Rowling, care a primit titlul "Entertainer of the Year", în clasamentul realizat de Entertainment Weekly s-au mai aflat George Clooney şi Matt Damon.

Rowling a fost singura candidată la secţiunea sa din top, care este împărţit de revistă în mai multe secţiuni ce evocă clişee şcolare: modele de urmat, clowni ai clasei, cei mai populari, cei mai bârfiţi şi absolvenţi

Revista l-a numit "absolvent" pe George Clooney - actor, regizor şi activist - pentru că "a combinat dibace şi echilibrat poziţia din box-office cu responsabilitatea personală". Şi Will Smith, Angelina Jolie şi echipa "The Sopranos" au fost consideraţi "absolvenţi" de către publicaţie.

"Cei mai populari" în clasamentul menţionat au fost Matt Damon, primul în top la această secţiune, Carrie Underwood, Katherine Heigl , Johnny Depp şi Kanye West.

La categoria "modele de urmat" au fost menţionaţi Zac Efron, Shia LaBeouf, Rihanna şi Miley Cyrus, în timp ce titlul "clown-ul clasei" i-a revenit lui Tina Fey, creator şi co-star al "30 Rock", dar şi lui Vanessa Williams, "The Simpsons" şi regizorului Judd Apatow, care şi-a distribuit prietenii în roluri din comedii de succes, "The 40 Year Old Virgin" şi "Knocked Up".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici