Ja Rule, aşteptat să concerteze la Craiova

Cântăreţul american de rapp Ja Rule este aşteptat, sâmbătă seară, să cânte la Romanian Music Award, eveniment organizat în Piaţa Mihai Viteazu, din Craiova, el solicitând organizatorilor ca înainte de a urca pe scenă să survoleze cu elicopterul centrul oraşului.

109 afișări
Imaginea articolului Ja Rule, aşteptat să concerteze la Craiova

Ja Rule, aşteptat să concerteze la Craiova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană va fi cazată într-un hotel de cinci stele din Craiova, el solicitând organizatorilor să-i pună la dispoziţie apă minerală, ceai rece, fructe proaspete şi bucate cu specific oltenesc.

Conform oficialilor RMA, Ja Rule va fi însoţit de o trupă de 20 de dansatori, el urmând să-şi facă apariţia în Piaţa Mihai Viteazu adus de o limuzină până la scările de acces pe scenă.

Ja Rule nu va petrece noaptea în Craiova, el urmând să plece din Bănie după ce va participa la petrecerea vedetelor de după evenimentul RMA, care va avea loc într-un club de noapte.

Primii invitaţi la Romanian Music Award şi-au făcut apariţia încă de vineri seară, fiind programaţi să participe la probele de sunet.

Show-ul RMA va fi prezentat de Vali Bărbulescu şi Alex, pe scenă urmând să urce, potrivit organizatorilor de la RMA Connect-R, Smiley, Crush & Alexandra Ungureanu, Morris, Andreea Bănică, Deepside Deejays, Delia, Sensor, Blaxy Girls, Stella, Deep Central, Voltaj, C.I.A, Claudia Cream, Dj Andi, Puya, Nick Kamarera, Tom Boxer, Bitza, Mandinga, David Deejay, Laurenţiu Duţă, Keo, Play & Win, Zero, Rolla Sis, Cristi Stanciu, Doria, Damian & Brothers şi Inna.

La Craiova, este aşteptat să ajungă şi Cristi Minculescu cu trupa Iris, care vor primi din partea organizatorilor un premiu special.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Craiova, scena cântăreşte două tone, are 12 metri înălţime şi o deschidere de 22 de metri. Este iluminată spectaculos, cu ajutorul a 120 de aparate de lumină şi a unui ecran uriaş cu leduri. Sonorizarea este asigurată de 50 de boxe, cu o putere totală de 100.000 de waţi. Aparatura a fost adusă cu zece TIR-uri şi are o valoare de opt milioane de euro.

Autorităţile locale se aşteaptă ca sâmbătă seară, în Piaţa Mihai Viteazu să fie prezenţi peste 30.000 de craioveni. Serviciul de Salubritate din cadrul Primăriei Craiova a amplasat zece toatele ecologice, iar echipe speciale de angajaţi vor intra în Piaţa Mihai Viteazu imediat după încheierea evenimentului pentru a curăţa zona.

Pentru a asigura zona, Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova a mobilizat peste 120 de lucrători, în timp ce Poliţia Municipală aduce în piaţă peste 150 de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici