Jack Nicholson, într-o nouă comedie de James L. Brooks

Jack Nicholson ar putea juca, alături de Paul Rudd, Reese Witherspoon and Owen Wilson, într-o nouă comedie de James L. Brooks, cel care semnează regia peliculelor "Vorbe de alint" şi "Mai bine nu se poate", care i-au adus veteranului actor două premii Oscar, potrivit Variety.

30 afișări
Imaginea articolului Jack Nicholson, într-o nouă comedie de James L. Brooks

Jack Nicholson, într-o nouă comedie de James L. Brooks (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jack Nicholson ar putea face din nou echipă cu regizorul James L. Brooks, care va realiza o comedie produsă de Columbia Pictures, care însă nu are încă un titlu.

Producţia va începe în două săptămâni, din distribuţie făcând deja parte Paul Rudd, Reese Witherspoon şi Owen Wilson. Scenariul peliculei a fost scris de Brooks, care se numără şi printre producătorii filmului.

Filmul prezintă un triunghi al dragostei, cu Rudd, care interpretează rolul unui om cu o funcţie de conducere, Wilson, un jucător de baseball profesionist, şi femeia, întruchipată de Reese Witherspoon.

Jack Nicholson ar urma să îl interpreteze pe tatăl personajului lui Rudd, după ce, pentru acelaşi rol, producătorii au discutat şi cu Bill Murray, care ulterior nu s-a mai arătat interesat de proiect.

Astfel, regizorul a apelat la Nicholson, care a jucat şi în "Vorbe de alint" (1983) şi "Mai bine nu se poate" (1997), în regia aceluiaşi Brooks, rolurile respective aducându-i actorului două din cele trei Oscaruri pe care le are în palmares.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici