Jackson, obligat să plătească avocaţii care l-au apărat în procesul pentru pedofilie

Cântăreţul american Michael Jackson a acceptat să plătească suma de 256.000 de dolari foştilor săi avocaţi, care l-au apărat în procesul ce i s-a intentat pentru pedofilie, potrivit unei surse judiciare din Los Angeles, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Jackson, obligat să plătească avocaţii care l-au apărat în procesul pentru pedofilie

Jackson, obligat să plătească avocaţii care l-au apărat în procesul pentru pedofilie

Jackson era în litigiu cu foştii săi avocaţi de un an şi jumătate.

În februarie 2006, cântăreţul a fost dat în judecată de cabinetul de avocaţi, care a dorit să recupereze de la acesta 216.837 de dolari reprezentând plata pentru serviciile făcute în timpul procesului intentat lui Jackson pentru pedofilie în 2005.

Prin intermediul avocatului său actual, fostul star al muzicii pop a acceptat, în cele din urmă, să plătească această sumă, la care s-au adăugat penalizări în valoare de 39.177 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici