Jade din "Clona", la 36 de ani: Giovanna Antonelli joacă într-o nouă telenovelă - FOTO

Cunoscută în România mai ales pentru rolul principal pe care l-a avut în serialul "Clona/ O Clone", unde a interpretat-o pe tânăra musulmană Jade, actriţa Giovanna Antonelli joacă, la 36 de ani, într-o nouă telenovelă braziliană şi este mamă a trei copii - un băiat şi două gemene.

7537 afișări
Imaginea articolului Jade din "Clona", la 36 de ani: Giovanna Antonelli joacă într-o nouă telenovelă - FOTO

Născută pe 18 martie 1976 în Rio de Janeiro, Giovanna Antonelli Prado şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, în cadrul unor programe de televiziune pentru copii, continuând cu roluri în seriale de televiziune.

Începând cu 1994, actriţa braziliană a apărut în zece seriale până să primească rolul din "Clona", primind, pentru cel de-al zecelea, "Laços de Família", trei premii pentru cea mai bună actriţă debutantă.

Pentru telenovela "Clona" (2001-2002), care a înregistrat un mare succes, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentică a tinerei Jade, practicând dansul din buric şase ore pe zi timp de două luni. Partenerul ei pe micile ecrane, Murilo Benicio, care le-a dat viaţă gemenilor Lucas şi Leo, i-a devenit iubit şi în viaţa reală, cei doi începând o relaţie în 2002.

Antonelli şi Benicio au împreună un băiat în vârstă de şapte ani, dar cei doi s-au despărţit în 2007, iar actriţa este în prezent căsătorită cu regizorul Leonardo Nogueira, cei doi fiind părinţii unor gemene în vârstă de doi ani.

După "Clona", Giovanna a jucat în mai multe filme, dar şi în serii TV.

Cea mai nouă telenovelă în care joacă frumoasa actriţă este "Salve Jorge", lansată în 2012 şi difuzată de canalul Globo. Giovanna obişnuieşte să posteze online, pe Twitter, Instagram şi Facebook, fotografii şi videoclipuri din timpul filmărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici