Screech din "Salvaţi de clopoţel", la 24 de ani de la debutul serialului - FOTO

Dustin Diamond, actorul amuzant care a jucat în unul dintre cele mai iubite seriale pentru adolescenţi, "Salvaţi de clopoţel", a fost îndrăgit de telespectatori, însă nu a fost iubit de colegii săi de platou.

58343 afișări
Imaginea articolului Screech din "Salvaţi de clopoţel", la 24 de ani de la debutul serialului - FOTO

Screech din "Salvaţi de clopoţel", la 24 de ani de la debutul serialului

Dustin Diamond a jucat rolul lui Samuel "Screech" Powers, asistentul directorului Belding în serialul "Salvaţi de clopoţel / Saved by the Bell". Serialul a fost difuzat între 1989 şi 2000 şi s-a bucurat de succces în rândul tinerilor.

Totuşi, actorul nu a fost iubit de colegii săi de platou, singurul cu care mai păstrează legătura fiind Dennis Haskins, interpretul directorului Belding. Dustin Diamond nu a fost invitat la şedinţa foto care a marcat 20 de ani de la lansarea serialului.

După rolul care l-a făcut celebru, "Screech" a mai jucat în seriale TV ca "The Rerun Show", dar şi în producţii ca "American Pie", "Minor League: A Football Story".

În prezent, actorul filmează pentru trei producţii, iar alte patru filme pentru care lucrează se află în stadiul de pre-producţie sau post-producţie.

Dustin Diamond a avut însă de-a lungul timpului probleme financiare şi legale: în 2009 a avut un proces pentru neplata facturilor la utilităţi, în valoare de 2 milioane de dolari. În 2006 actorul a fost la un pas de a-şi pierde locuinţa din cauza ipotecii, însă a găsit o modalitate inedită de a strânge o parte din bani: a vândut tricouri inscripţionate "Am plătit 15 dolari pentru a salva casa lui Screech".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici