Rory din serialul "Fetele Gilmore", la 30 de ani. Cum arată Alexis Bledel la 12 ani de la celebrul rol - GALERIE FOTO

Actriţa americană Alexis Bledel şi-a câştigat un loc în istoria televiziunii cu rolul Rory din celebrul serial "Gilmore Girls/Fetele Gilmore", care urmăreşte de-a lungul a şapte sezoane viaţa unei mame (Lorelai) şi a fiicei sale (Rory).

32974 afișări
Imaginea articolului Rory din serialul "Fetele Gilmore", la 30 de ani. Cum arată Alexis Bledel la 12 ani de la celebrul rol - GALERIE FOTO

Rory din serialul "Fetele Gilmore", la vârsta maturităţii. Cum arată Alexis Bledel la 12 ani de la celebrul rol - GALERIE FOTO

Serialul, produs între anii 2000 şi 2007, urmăreşte viaţa celor două Gilmore, mama (Lorelai) şi fiica (Rory).

Povestea începe de cand Rory împlineşte vârsta de 16 ani, aceeaşi la care mama ei a rămas însărcinată din greşeală. Mai degrabă prietene bune decât mama şi fiică, cele două îşi trăiesc viaţa independent de părinţii lui Lorelai.

Ceea ce a diferenţiat serialul de altele a fost dialogul în cantităţi masive şi rostit repede şi  umorul fin şi sarcastic.

Aflată la vârsta adolescenţei la începutul serialului, Alexis Bledel s-a transformat între timp într-o tânără de 31 de ani, extrem de frumoasă, care păstrează din inocenţa chipului ce a făcut-o celebră.

Actriţa a fost prezentă, duminică seară, la cea de-a 19-a gală a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG), care s-a desfăşurat la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici