Aşa arată cu adevărat vedetele: Nicole Kidman, Marion Cotillard şi Kristen Stewart, FĂRĂ MACHIAJ într-un pictorial inedit - FOTO

Unele dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood, între care şi Nicole Kidman, Marion Cotillard, Keira Knightley şi Kristen Stewart, au participat la un pictorial în care au fost fotografiate complet fără machiaj şi fără ţinute de gală, oferind şi confesiuni despre viaţa şi cariera lor.

23795 afișări
Imaginea articolului Aşa arată cu adevărat vedetele: Nicole Kidman, Marion Cotillard şi Kristen Stewart, FĂRĂ MACHIAJ într-un pictorial inedit - FOTO

Aşa arată cu adevărat vedetele: Nicole Kidman, Marion Cotillard şi Kristen Stewart, FĂRĂ MACHIAJ într-un pictorial inedit (Imagine: www.wmagazine.com)

Intitulat "Cele mai strălucitoare 33 de staruri din acest an, în prim plan şi fără scenariu", pictorialul din revista W Magazine este un omagiu adus actorilor cu performanţe remarcabile pentru 2013, scrie Daily Mail.

Fotograful Juergen Teller i-a surprins pe artişti "dezbrăcaţi" de secrete: nu au purtat deloc machiaj şi au făcut şi dezvăluiri legate de cariera lor.

Kristen Stewart, celebră pentru rolul principal din seria "Twilight", a povestit de această dată despre o scenă de nuditate din filmul "On the Road", ecranizarea din 2012 a romanului cu acelaşi nume scris de Jack Kerouac.

"Toată lumea întreabă despre scenele de nuditate din On the Road, dar a trebuit şi să dansez, iar dansul este mai greu decât să fii dezbrăcată. Personajul meu, Marylou, este atât de exuberant încât am avut la dispoziţie cinci minute să fac ceva care să arate că era cea mai nebună şmecheră de acolo", povesteşte Kristen pentru revistă.

"În carte scrie: 'Dean o ia pe Marylou la un dans între îndrăgostiţi şi nimeni nu-şi poate lua ochii de la ei'. (...) Până la sfârşit eram roşie ca o maşină de pompieri. Mă ţineam de Garrett (Hedlund) pentru că era să cad. Aproape am leşinat la fiecare filmare."

Actriţa australiană Nicole Kidman a pozat într-un fotoliu vintage, îmbrăcată într-o rochie neagră şi fără pic de machiaj. Confesiunea ei a fost despre primul rol pe care l-a interpretat vreodată:

"Primul rol pe care l-am jucat a fost în sceneta naşterii lui Iisus, la şcoală. Am dat proba pentru rolul unui înger şi nu l-am primit. Am dat proba pentru rolul Mariei şi nu l-am primit. Aşa că am inventat personajul oii care stătea alături de pruncul Iisus. (...) Şi asta a fost - am fost prinsă. Aceea a fost o metaforă pentru întreaga mea carieră. De fiecare dată când mă gândesc 'Ar trebui să fiu Maria', găsesc ceva neobişnuit şi diferit."

În pictorial apar şi Marion Cotillard, proaspăt ieşită de la duş şi purtând numai un prosop, Keira Knightley, care vorbeşte despre scena de sex preferată dintr-un film, actorul spaniol Javier Bardem, purtând doar o pătură, dar şi Tom Cruise, Ben Affleck, Matthew McConaughey şi alţi actori apreciaţi. Fotografiile lui Juergen Teller pot fi vizualizate pe site-ul revistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici