Controversă la Hollywood: Al Pacino, de nerecunoscut în rolul unui criminal - FOTO

Actorul american Al Pacino este protagonistul uneia dintre cele mai controversate producţii de la Hollywood din ultimii ani. El interpretează rolul legendarului producător muzical Phil Spector într-un lungmetraj de televiziune, care va fi lansat, în martie, de postul HBO.

9887 afișări
Imaginea articolului Controversă la Hollywood: Al Pacino, de nerecunoscut în rolul unui criminal - FOTO

Al Pacino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Transformarea lui Al Pacino (72 de ani) pentru acest rol este una uriaşă, actorul purtând în una dintre scene o perucă uriaşă afro, aşa cum a făcut Phil Spector în 2005 în sala de judecată, scrie Daily Mail.

Filmul spune povestea vieţii lui Phil Spector, muzicianul care a produs şi înregistrat discurile celebre ale unor trupe şi artişti renumiţi, precum The Beatles, Cher, Ike, Tina Turner şi The Ramones. Pelicula urmăreşte scandalul provocat de procesul în care Phil Spector (74 de ani) a fost judecat pentru uciderea, în 2003, a unei actriţe - Lana Clarkson. El a fost găsit vinovat şi condamnat în 2008 la 19 ani de închisoare pentru că a împuşcat-o mortal pe actriţă, în reşedinţa acesteia din Los Angeles.

Al Pacino pare să fie imaginea identică a lui Spector, purtând aceleaşi haine ca fostul producător muzical, însă actorul a refuzat să se întâlnească faţă în faţă cu Spector.

Filmul este controversat din cauza faptului că încearcă să-l pună într-o lumină pozitivă pe Spector, sugerând că ar fi nevinovat de crima pentru care a fost condamnat.

În rolul avocatului care îl apără pe Spector joacă Helen Mirren, o altă laureată a premiului Oscar, care a acceptat rolul după ce Bette Midler a renunţat, din cauza protestelor. Se pare că şi Helen Mirren a fost ameninţată că îşi va pierde statutul la Hollywood dacă nu renunţă la rol, însă aceasta a continuat să joace.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici