Jake Gyllenhaal are o relaţie cu Rachel McAdams - presă

Actorul Jake Gyllenhaal are o relaţie cu actriţa Rachel McAdams, conform speculaţiilor apărute în presă, după ce aceştia au fost văzuţi luând cina împreună în mai multe rânduri, informează contactmusic.com.

605 afișări
Imaginea articolului Jake Gyllenhaal are o relaţie cu Rachel McAdams - presă

Rachel McAdams (Imagine: Hepta)

Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au luat cina împreună sâmbătă, în restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers împreună la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto şi Sergio Martinez.

"Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, fiind prinşi într-o conversaţie însufleţită. Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţi", a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post.

La începutul săptămânii trecute, Jake Gyllenhaal, în vârstă de 33 de ani, a luat cina împreună cu Rachel McAdams în Pittsburgh, unde joacă în filmul "Southpaw", inspirat din lumea boxului, alături de Lupita Nyong'o şi Forest Whitaker.

Jake Gyllenhaal, care a avut relaţii în trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift, s-a despărţit în decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capăt recent relaţiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "Unde vei fi poimâine?/ The Day After Tomorrow", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din filmul recompensat cu Oscar "O iubire secretă/ Brokeback Mountain" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger. Recent, actorul a jucat alături de Hugh Jackman în drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013) şi va putea fi urmărit în curând în "Nightcrawler", regizat de Dan Gilroy, în care Gyllenhaal joacă rolul unui jurnalist freelancer care desfăşoară o anchetă într-un cartier rău famat din Los Angeles.

Actriţa Rachel McAdams, născută în 1978, a devenit cunoscută în 2005, când a jucat în comedia de mare succes "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers", alături de Vince Vaughn şi Owen Wilson. În 2009, a jucat în thrillerul regizat de Kevin Macdonald, "Jocuri la nivel înalt/ State of Play", alături de Russell Crowe, Ben Affleck şi Helen Mirren, şi în drama romantică "Soţia călătorului în timp/ The Time Traveler's Wife", alături de Eric Bana. A mai jucat în "Miezul nopţii la Paris/ Midnight in Paris" (2012), de Woody Allen, şi recent, în "Era şi timpul!/ About Time" (2013), de Richard Curtis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici