James Bond va deveni agentul 003-D

Lansarea următorului film din franciza "James Bond", în care actorul britanic Daniel Craig va interpreta din nou rolul agentului 007, va fi amânată cu câteva luni, deoarece producătorii doresc ca pelicula să beneficieze de tehnologia 3D, informează femalefirst.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului James Bond va deveni agentul 003-D

James Bond va deveni agentul 003-D (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel de-al 23-lea film din franciza Bond a fost amânat cu câteva luni pentru ca producătorii să aibă timp să pregătească pelicula în format 3D. Toţi cei implicaţi în acest proiect sunt foarte entuziasmaţi de această decizie care va duce franciza într-o nouă direcţie", a declarat o sursă.

Al 23-lea film din seria "James Bond" a fost deja amânat cu câteva luni, din cauza unor probleme ocazionate de scoaterea la vânzare a studiourilor MGM.

Regizorul Sam Mendes, câştigător al premiului Oscar, pentru filmul său de debut "American Beauty", va asigura regia următorului film al francizei Bond.

Actorul britanic Daniel Craig îşi va relua rolul care i-a adus celebritatea, cel al agentului secret 007, pe care l-a interpretat în cele mai recente două filme ale acestei francize: "Casino Royale" (2006) şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" (2008).

"Quantum of Solace: Partea lui de consolare", cel de-al 22-lea lungmetraj din franciza "James Bond", a avut premiera mondială pe 14 noiembrie 2008 şi a obţinut încasări de 586 de milioane de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici